Glazen
Als enkel het beste goed genoeg is.

Wij werken met de beste wereldmerken van brillenglazen zoals o.a. Rodenstock, Shamir maar ook low budgetglazen .

Ze verzekeren U kwaliteit en comfort en talrijke garanties qua gewenning en diefstal of beschadiging.

Tijdens ons verkoopsgesprek informeren we naar Uw levensstijl en behoeften om dit  in een perfecte glaskeuze te laten resulteren.

Onze uitgebreide oogtest inclusief oogdrukmeting is GRATIS.

Unifocale glazen

Unifocale glazen hebben over de het gehele glasoppervlak dezelfde sterkte. Dit kan voor ver, om te lezen of voor op de computer.
Hier hebben we een ruime stock in courante dioptrieën (-4 cyl 2) voorhanden zodat we meestal nog dezelfde dag kunnen leveren.

Bifocale glazen

Bifocale glazen zijn glazen met een verte-en een leesdeel. Het vertedeel beslaat het grootste oppervlak.
Het leesdeel is een klein venstertje dat  (zichtbaar) is ingewerkt in het onderste  deel van het glas. Hiermee kan je dus ver kijken en lezen. 

Multifocale glazen

Multifocale glazen zijn glazen met een verte- en leesdeel maar ook een tussenzicht (voor tussenafstanden o.a. computerzicht)

Met behulp van onze nieuwste generatie meetapparatuur worden alle maten genomen zoals pupilafstand,hoogte pupil,vertex, inclinatie en doorbuiging montuur en bij de topglazen ook nog leeftijd en persoonlijke voorkeuren gemeten. 

Drive-Safe glazen

Drive-Safe glazen zijn multifocale glazen die rekening houden met het verkleinen van de oogpupil in het donker.
Zij verhogen de zichtbaarheid s’avonds en het focussen op vertezicht en dashboard,ze verminderen hinderlijke reflecties van tegenliggers in het verkeer.

Wij zijn uitgerust met de nieuwste biometrische meetapparatuur.Een perfecte meting en de verwerking van die gegevens in ons eigen slijpatelier leiden tot een optimaal ontspannen zicht.

Wist je dat?

Office glazen

Office glazen of in de volksmond een computerbril is onmisbaar voor mensen die veelvuldig met beeldschermen moeten werken.

Hier zijn ook naargelang de werkafstanden nog in talrijke categorieën onder te verdelen.De computerbril voorkomt nek- en hoofdpijnklachten omdat die zowel op 30cm tot 1m  een ruimer scherp zicht geeft. Zonder meerprijs kan daarop ook nog een speciale beschermingslaag gelegd worden om het blauwlicht te filteren dat beeldschermen uitstralen.  Indoorbrillen zijn een soort van  computerbril waarmee U zowel uw leesafstand als uw computer scherp ziet maar ook tussen de 2m en 4m uw kantoor perfect kan waarnemen. Zeer geschikt voor baliemedewerkers e.a. beroepen waar contact is met een gesprekspartner verder dan 1m  (vb.congressen of metings in een kleinere vergaderzaal)Veiligheidsbrillen zijn brillen die meestal verplicht door de overheid  werkgevers moeten voorzien voor hun personeel . We werken met de zeer prijsvriendelijke, aantrekkelijke gecertificeerde brillen van Shamir. Een topprodukt aangepast aan de doelgroep met een snelle levertijd. Uiteraard doen we de oogmeting en maatneming er gratis bovenop.Alle hiervoor besproken glazen kan je uiteraard bestellen in verschillende verdunningen voor hoge dioptrieën. Ontelbare  keuzes maken  uit allerlei ontspiegelingen of verkleuringen of polarisaties.Zonneglazen

Studies wijzen ons erop dat nu meer dan ooit  aandacht moet besteedt worden aan zonnebescherming om onze ogen te beschermen (zeker ook voor de kleinsten) om vroegtijdig degeneratie van ons netvlies te voorkomen.