MONTUREN
Maak Uw keuze uit meer dan 1000 monturen

Onze merken

Binoche

binôche is een trots, Belgisch merk. Onze collecties worden ontworpen in Antwerpen en handgemaakt in Frankrijk en Italië. Door nauw samen te werken met onze producenten en steeds open te staan voor mekaars inzichten en expertise, creëren we monturen die even uniek zijn als de mensen die ze dragen. En dat doen we ondertussen al meer dan twintig jaar.

Onze kijk op eyewear is wat ons merk karakter geeft. Onze brillen zorgen er niet alleen voor dat mensen beter kunnen zien, het zijn stuk voor stuk artistieke creaties.

Guy Laroche

In 1957 debuteerde Guy Laroche met zijn eerste dames haute couture collectie in het bruisende Parijs. Hij groeide al snel uit tot een van de meest vooraanstaande Franse ontwerpers wereldwijd. Degenen die kiezen voor Guy Laroche streven naar mode die verleidelijk, modern en sensueel is, met een onmiskenbare toets van verfijning en elegantie die altijd aanwezig is in zijn ontwerpen. De brilcollectie van Guy Laroche staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit.

Voor dames omvatten de monturen grotere ronde en vierkante vormen, met een subtiel eerbetoon aan de jaren zestig. Mannen kunnen zich verheugen op retro-gestileerde zonnebrillen in de collectie van Guy Laroche, die teruggrijpen naar de fifties maar perfect zijn aangepast aan de moderne tijd. Ook de zonnebrillen van Guy Laroche onderscheiden zich door hun uitmuntende kwaliteit, zowel in de monturen als in de glazen.

John Lennon

John Lennon was misschien wel een van de beroemdste en invloedrijkste mensen in de recente geschiedenis. The Beatles waren een van de meest populaire bands. Hij wordt vaak gezien met een ronde, perfect ronde bril in goudkleur en hij maakte de stijl meteen populair. Sterker nog, ze zijn zo geassocieerd met zijn imago dat ze nu gewoonlijk ‘Lennon-brillen’ worden genoemd.

John Lennon Hield van brillen. Op een gegeven moment kwam hij elke drie weken naar zijn opticien voor reparatie omdat hij zijn bril zou breken. Dit was echter niet altijd het geval.


Marc Cain

Helmut Schlotterer, de managing director, richtte het wereldwijd succesvolle modebedrijf Marc Cain op in 1973. Tegenwoordig is Marc Cain een toonaangevend premiummerk voor damesmode met een eigen productiefaciliteit in Duitsland, waarvandaan het wereldwijde bedrijf wordt aangestuurd. Het hoofdkantoor bevindt zich in het Duitse Bodelshausen.

De productieketen van Marc Cain-kleding is een Europees proces, waarbij 90% van de materialen uit Europa afkomstig is. Dit biedt voordelen zoals kortere en snellere transportroutes en is bovendien milieuvriendelijker. In Europa voldoet het bedrijf aan alle wettelijke regelingen op sociaal en ecologisch gebied.

Blackfin

Uitsluitend monturen gemaakt van Japans  beta-titanium ontworpen en geproduceerd in Italië.Het verhaal dat 43 jaar geleden begon in Agordo maar vandaag reeds de Dolomieten voorbij om hun verhaal aan de hele wereld te vertellen.

Hun ultradunne veren (5/10 van een mm) bieden een zeer comfortabel gevoel.

In mooie en frisse kleuren  maar ook klassieke tijdloze kleuren maken de collectie  compleet.

Ynexx

Sinds 2005 is Ynexx een bekend Frans merk dat prachtige monturen ontwerpt door kunst te combineren met unieke materialen.

Banana Moon zonnebrillen

Banana Moon

Van het legendarische montuur met retro- en vintage-accenten, tot vierkante en ovale modellen – zonnebrillen geven onmiddellijk karakter aan je gezicht. Wij zien het leven met een positieve blik dankzij doorzichtig of doorschijnend, pailletten of gemetalliseerd, tweekleurig of eenkleurig, kleurverlopen of oogverblindende patronen! Getinte glazen, spiegeleffect of gepolariseerde glazen met een optimale bescherming hebben een onweerstaanbare en unieke modieuze charme.

 

Louis

We combineren eigentijds design met toekomstgerichte kleurthema’s. We hebben verschillende soorten brillen: elk met een eigen karakter. Weerspiegeling van een scala aan inclusieve diversiteit, want Louis is voor iedereen!