MONTUREN
Maak Uw keuze uit meer dan 1000 monturen

Onze merken

Binoche

binôche is een trots, Belgisch merk. Onze collecties worden ontworpen in Antwerpen en handgemaakt in Frankrijk en Italië. Door nauw samen te werken met onze producenten en steeds open te staan voor mekaars inzichten en expertise, creëren we monturen die even uniek zijn als de mensen die ze dragen. En dat doen we ondertussen al meer dan twintig jaar.

Onze kijk op eyewear is wat ons merk karakter geeft. Onze brillen zorgen er niet alleen voor dat mensen beter kunnen zien, het zijn stuk voor stuk artistieke creaties.

Carven

Franse mode met ook speciale aandacht voor kleinere maten zowel voor dames als heren maar ook de standaardmaten bezit.  Zeer luxueuze uitstraling die voldoet aan superieure kwaliteit en draagcomfort.

L’histoire de la Marque Carven
Carven, opgericht in 1945 door Carmen de Tommaso, is een wereldwijd bekend high-end fashion merk. Madame Carmen kreeg – omdat ze slechts 1,55 meter groot was – van haar moeder te horen dat ze nooit elegant zou kunnen zijn. Dat was de aanleiding om een eigen haute couture lijn te starten voor kleinere dames.

Een groot succes. Anno 2016 is het Carven modehuis een zeer gewaardeerd begrip met een eigen kleding-, tassen- en parfumlijn. En vanaf 2016 ook met een modern-chique eyewearlabel: Carven Eyewear.

John Lennon

John Lennon was misschien wel een van de beroemdste en invloedrijkste mensen in de recente geschiedenis. The Beatles waren een van de meest populaire bands. Hij wordt vaak gezien met een ronde, perfect ronde bril in goudkleur en hij maakte de stijl meteen populair. Sterker nog, ze zijn zo geassocieerd met zijn imago dat ze nu gewoonlijk ‘Lennon-brillen’ worden genoemd.

John Lennon Hield van brillen. Op een gegeven moment kwam hij elke drie weken naar zijn opticien voor reparatie omdat hij zijn bril zou breken. Dit was echter niet altijd het geval.


Woodys

Een merk gemaakt voor unieke mensen geboren om te breken met de gevestigde norm en een wereld vol verhalen en unieke  karakters
te laten zien. Ontwerp gemaakt in Barcelona .

We halen inspiratie uit design en de laatste trends om spannende monturen te creëren.

Vanuit ons hoofdkantoor bedenkt, creëert en produceert het ontwerpteam brillen vol authenticiteit die de persoonlijkheid van de drager benadrukt.

Onze monturen worden geproduceerd uit :

  1. Natuurlijk afgeleide acetaat,gemaakt van houtpulp en katoenvezels en met een minimum aan giftige harsen.
  2. Titanium,weerstand en duurzaamheid. Zeer dun materiaal 45% lichter dan staal. Het onderscheidt zich door zijn kracht, lichtheid en  hypoallergeniciteit.
  3. Beta-titanium elastisch, nickelfree, hypoallergeen 

Blackfin

Uitsluitend monturen gemaakt van Japans  beta-titanium ontworpen en geproduceerd in Italië.Het verhaal dat 43 jaar geleden begon in Agordo maar vandaag reeds de Dolomieten voorbij om hun verhaal aan de hele wereld te vertellen.

Hun ultradunne veren (5/10 van een mm) bieden een zeer comfortabel gevoel.

In mooie en frisse kleuren  maar ook klassieke tijdloze kleuren maken de collectie  compleet.

Ynexx

Sinds 2005 is Ynexx een bekend Frans merk dat prachtige monturen ontwerpt door kunst te combineren met unieke materialen.

Banana Moon zonnebrillen

Banana Moon

Van het legendarische montuur met retro- en vintage-accenten, tot vierkante en ovale modellen – zonnebrillen geven onmiddellijk karakter aan je gezicht. Wij zien het leven met een positieve blik dankzij doorzichtig of doorschijnend, pailletten of gemetalliseerd, tweekleurig of eenkleurig, kleurverlopen of oogverblindende patronen! Getinte glazen, spiegeleffect of gepolariseerde glazen met een optimale bescherming hebben een onweerstaanbare en unieke modieuze charme.

 

Louis

We combineren eigentijds design met toekomstgerichte kleurthema’s. We hebben verschillende soorten brillen: elk met een eigen karakter. Weerspiegeling van een scala aan inclusieve diversiteit, want Louis is voor iedereen!