Over ons

We werken buiten de grote wereldmerken ook met Belgische kwaliteitsprodukten zoals Binôche en Natan. Steeds waken we erover dat we onze klant een correcte prijs/kwaliteit kunnen aanbieden en een goede naservice  wat onderdelen betreft,daarom werken we met leveranciers die onze visie daarin volgen.

In onze winkel  komt elke leeftijd aan bod van baby tot onze oudste klant 102 jaar.
We bekijken jaarlijks honderden collecties om u de laatste trends van brillenmode aan te kunnen aanbieden. 

Reeds meer dan 35 jaar staan we garant voor een perfect en volledig oogonderzoek

Waarom optiek Leo Meeussen

Ben je klaar voor een nieuwe bril dan is Optiek Leo Meeussen het adres. Reeds meer dan 35 jaar staan we garant voor een perfect  en volledig oogonderzoek (erkend opticien optometrist voor de terugbetaling van de ziekenfondsen) . Na een aangenaam gesprek luisteren we naar al Uw wensen en verwachtingen.Door de  persoonlijke begeleiding wordt een nieuwe bril kopen een leuke shop-ervaring aangevuld met een professioneel en eerlijk advies. In ons eigen ultramodern slijpatelier wordt  uw bril afgewerkt tot in de puntjes. Ruime keuze monturen en stijlen en in alle prijsklassen. Maak Uw  keuze uit  meer dan 1000 monturen , indien u wenst zullen we U stap voor stap begeleiden. We werken buiten de grote wereldmerken ook met Belgische kwaliteitsprodukten zoals Binôche en Natan. Steeds waken we erover dat we onze klant een correcte prijs/kwaliteit kunnen aanbieden en een goede naservice  wat onderdelen betreft,daarom werken we met leveranciers die onze visie daarin volgen. In onze winkel  komt elke leeftijd aan bod van baby tot onze oudste klant 102 jaar. We bekijken jaarlijks honderden collecties om u de laatste trends van brillenmode aan te kunnen aanbieden. 

Benieuwd naar onze aanpak maak vrijblijvend een afspraak.
Ontmoet

Onze opticiens

OPTICIEN
Marleen

Marleen Brassinne, opticien en  echtgenote van de zaakvoerder maakt er een zaak van om elke bestaande en nieuwe klant een warm onthaal te bieden van jong tot oud. Verder verzorgt ze de administratie en bij  drukke dagen springt ze bij in het atelier.

Opticien
LEO

Leo Meeussen erkend optometrist-opticien is opgegroeid in de optiekzaak van zijn vader en heeft op 25- jarige leeftijd zijn eigen zaak opgericht. Nu jaren later bezit ik nog altijd de passie om mijn klanten een optimaal zicht te bezorgen en  hen te adviseren over de montuurkeuze. Een tevreden klant met een leuke bril op zijn neus maak mijn dag top.